Liittokokoukset

KUTSU SUOMEN SULKAPALLOLIITON SYYSLIITTOKOKOUKSEEN

Sulkapalloliiton syysliittokokous järjestetään Sporttitalolla osoitteessa Valimotie 10, Helsinki perjantaina 27.11.2020 klo 17.00.

Syysliittokokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten liiton uusi strategia vuosille 2021-2024 ja toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2021. Liittohallituksessa on erovuorossa kolme varsinaista jäsentä sekä molemmat varajäsenet.

Syysliittokokouksessa liittohallituksen erovuoroisten varsinaisten jäsenten tilalle ehdolla olevien henkilöiden on mahdollista ilmoittautua ehdokkaaksi etukäteen hallituksen päättämän aikataulun ja menettelytavan mukaisesti. Liittohallituksen jäseniksi ehdolla olevien henkilöiden ei tarvitse olla jäsenseuran jäseniä ja ehdokkaita voivat esittää jäsenseurat, jäsenseurojen jäsenet sekä ehdokkaat itse.

6.11. Liiton verkkosivuilla aukeaa ehdokasasettelulomake, jolla ehdokkaaksi voi ilmoittautua. Lomakkeen vastauksista koostetaan henkilökohtaiset esittelyt liiton verkkosivuille. Esittelyt julkaistaan sitä mukaa, kun niitä lähetetään, eli ehdokas voi itse vaikuttaa siihen, kuinka kauan ehdokasesittely on jäsenistön nähtävillä. 

20.11. Ehdokasasettelu päättyy ja lomake sulkeutuu. Yhdistyslain mukaisesti ehdolle voi asettua myös kokouksen aikana, toivomme kuitenkin, että jäsenistöllä olisi yhdenvertainen mahdollisuus tutustua etukäteen kaikkiin ehdokkaisiin ja tehdä äänestyspäätös toimitetun ennakkomateriaalin perusteella.

Kokousmateriaali

Asialista SSuL syysliittokokous 201127

Liite A – LIiton maksut 2021

Liite B – SSuL toimintasäännöt 201127

Liite C – Strategia vuosille 2021-2024

Liite D – Toimintasuunnitelma 2021

Liite E – Talousarvio 2021

SSuL liittokokouksen Valtakirja

Kokoukseen voi osallistua etänä. Tänä vuonna on ensimmäistä kertaa mahdollisuus myös äänestää etänä käyttäen sähköistä äänestyspalvelua.

Ohje etäosallistumiseen ja -äänestämiseen

Kaikilla paikalle saapuvilla kokousedustajilla tulee olla edustamansa seuran allekirjoittama valtakirja, joka tarkastetaan ennen kokouksen alkua. Yksi henkilö voi edustaa vain yhtä seuraa. Etäosallistujat saavat myös valtakirjan toimittamiseen erillisen ohjeen.

Kahvitarjoilun vuoksi toivomme paikalle saapuvia ilmoittautumaan tilaisuuteen ke 25.11. mennessä osoitteella toimisto@sulkapallo.fi

Tervetuloa!

Kokousmateriaali lisätty 6.11.2020.

************************************************************************

KUTSU SUOMEN SULKAPALLOLIITON YLIMÄÄRÄISEEN LIITTOKOKOUKSEEN

Aika: 8.9.2020 klo 17

Paikka: Sporttitalo, Valimotie 10, 00380 Helsinki

Seurojen edustajat tervetuloa!

Kaikilla kokousedustajilla tulee olla seuransa allekirjoittama valtakirja, joka tarkastetaan ennen kokouksen alkua. Liiton sääntöjen mukaan yksi henkilö saa edustaa vain yhtä seuraa.

Asialista

Liite A

Valtakirja

KUTSU SUOMEN SULKAPALLOLIITON KEVÄTLIITTOKOKOUKSEEN

Aika: 11.6.20 klo 17

Paikka: Sporttitalo, Valimotie 10, 00380 Helsinki

Seurojen edustajat tervetuloa! Mikäli et pääse paikalle, voit seurata kokousta suorana lähetyksenä Sulkapalloliiton Facebook-sivuilla klo 17 alkaen.

Kaikilla kokousedustajilla tulee olla seuransa allekirjoittama valtakirja, joka tarkastetaan ennen kokouksen alkua.

Asialista

Sulkapalloliiton vuosikertomus 2019

Liite 1 Sulkapalloliiton toimiryhmät 2019

Liite 2. Vuositilasto

Liite 3 kansainväliset arvokisatulokset 2019

Sulkapalloliiton Tilinpäätös

Tilintarkastuskertomus Sulkapalloliitto ry

Valtakirja

 

 

Yhteistyössä