Liittokokoukset

Etäosallistumisohje syysliittokokoukseen

KUTSU Suomen Sulkapalloliiton syysliittokokoukseen

Sulkapalloliiton syysliittokokous järjestetään Sporttitalolla osoitteessa Valimotie 10, Helsinki maanantaina 22.11.2021 klo 17.

Syysliittokokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Liittohallituksessa on erovuorossa puheenjohtaja, kolme varsinaista jäsentä sekä molemmat varajäsenet.

Syysliittokokouksessa liittohallituksen erovuoroisten varsinaisten jäsenten tilalle ehdolla olevien henkilöiden on mahdollista ilmoittautua ehdokkaaksi etukäteen hallituksen päättämän aikataulun ja menettelytavan mukaisesti. Liittohallituksen jäseniksi ehdolla olevien henkilöiden ei tarvitse olla jäsenseuran jäseniä ja ehdokkaita voivat esittää jäsenseurat, jäsenseurojen jäsenet sekä ehdokkaat itse.

1.11. Liiton verkkosivuilla aukeaa ehdokasasettelulomake, jolla ehdokkaaksi voi ilmoittautua. Lomakkeen vastauksista koostetaan henkilökohtaiset esittelyt liiton verkkosivuille. Esittelyt julkaistaan sitä mukaa, kun niitä lähetetään, eli ehdokas voi itse vaikuttaa siihen, kuinka kauan ehdokasesittely on jäsenistön nähtävillä.

15.11. Ehdokasasettelu päättyy ja lomake sulkeutuu. Yhdistyslain mukaisesti ehdolle voi asettua myös kokouksen aikana, toivomme kuitenkin, että jäsenistöllä olisi yhdenvertainen mahdollisuus tutustua etukäteen kaikkiin ehdokkaisiin ja tehdä äänestyspäätös toimitetun ennakkomateriaalin perusteella.

Kokousmateriaali

Asialista SSuL syysliittokokous 211122

SSuL syysliittokokous 211122 Liite A

SSuL syysliittokokous 211122 Liite B

SSuL syysliittokokous 211122 Liite C

SSuL syysliittokokous 211122 Liite D

SSuL liittokokouksen valtakirja 211122

Kokoukseen voi osallistua etänä. Julkaisemme etäosallistumisesta ja -äänestämisestä erillisen ohjeen liiton verkkosivuilla ma 8.11.2021.

Kaikilla paikalle saapuvilla kokousedustajilla tulee olla edustamansa seuran allekirjoittama valtakirja, joka tarkastetaan ennen kokouksen alkua. Yksi henkilö voi edustaa vain yhtä seuraa. Etäosallistujat saavat myös valtakirjan toimittamiseen erillisen ohjeen.

Kahvitarjoilun vuoksi toivomme paikalle saapuvia ilmoittautumaan tilaisuuteen ke 17.11. mennessä osoitteella toimisto@sulkapallo.fi

Tervetuloa!

***************************************************************************
KUTSU Suomen Sulkapalloliiton kevätliittokokoukseen

Sulkapalloliiton kevätliittokokous järjestetään Sporttitalolla osoitteessa Valimotie 10, Helsinki perjantaina 23.4.2021 klo 17.00.

Kevätliittokokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokousmateriaali

Asialista

Vuosikertomus 2020

LIITE 1 Toimiryhmät

LIITE 2 Vuositilasto

LIITE 3 Arvokisatulokset

Suomen Sulkapalloliitto ry – Tilinpäätös 2020

Tilintarkastuskertomus 2020

SSuL talousarvio 2021

Valtakirja

Toivomme, että kokoukseen osallistutaan ensisijaisesti etänä vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Kokousalustana toimii Microsoftin Teams- ohjelma, jonka käyttöön ohjeet ohessa.
Teams käyttöohje

Ilmoittaudu mukaan etäkokoukseen lähettämällä sähköpostia toimisto@sulkapallo.fi 16.4.2021 mennessä. Laita sähköpostiin nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tieto siitä, mitä seuraa edustat. Liitä samaan viestiin mukaan sähköinen jo valmiiksi allekirjoitettu valtakirja PDF:nä tai selkeänä kuvana. Kaikki ilmoittautuneet saavat Teams- kokouslinkin lähempänä kokouspäivää.
Valtakirja

Mahdolliset äänestykset toteutetaan Hejmo- palvelun kautta. Kaikki 16.4.2021 mennessä ilmoittautuneet saavat Hejmolta viestin, joka sisältää koodin, jonka avulla pääsee kirjautumaan Hejmoon.
Hejmo käyttöohje

Kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä liittyen kevätliittokokoukseen, Teamsiin tai Hejmoon olethan yhteydessä toimisto@sulkapallo.fi

Kaikilla paikalle saapuvilla kokousedustajilla tulee olla edustamansa seuran allekirjoittama valtakirja, joka tarkastetaan ennen kokouksen alkua. Yksi henkilö voi edustaa vain yhtä seuraa.

Kahvitarjoilun vuoksi toivomme paikalle saapuvia ilmoittautumaan tilaisuuteen 16.4.2021 mennessä osoitteella toimisto@sulkapallo.fi Kokoukseen osallistuvilta toivotaan maskin käyttöä ja turvaväleistä huolehtimista.

Tervetuloa!

 

Yhteistyössä