Harrastajasta kilpailijaksi? -flyer

Harrastajasta kilpailijaksi? –flyer seuroille jaettavaksi!

Täältä seurat löytävät esitteen/esitteet, joissa kerrotaan kuinka ryhtyä harrastajasta kilpailijaksi. Esite on tarkoitettu seuroille, jotka haluavat houkutella harrastajia kilpailun aloittamiseen. Esitteestä on kaksi versiota: junioreille ja aikuisille. Aikuisflyereista on tehty kahdelle erilaiselle seuralle omat versiot: seuroille joilla on valmentajia ja seuroille joilla ei ole valmentajia. Kaikista vaihtoehdoista löydät myös sellaisen version, johon voit täyttää seuran yhteystietoja halutessasi suoraan pdf.-tiedostoon ennen tulostamista (klikkaa tekstiä ”Täytä tähän seurasi yhteystiedot. Teksti kopioituu automaattisesti myös toiselle sivulle.” ja pääset kirjoittamaan seurasi tietoja tilalle). Tutustu vaihtoehtoihin alta.

Esite on valmis tulostettavaksi. Esite on kaksipuoleinen ja yhdellä A4:llä on kaksi esitettä samassa. Esite toimii myös mustavalkoisena tulostaessa, Tulosta pdf.-tiedosto kaksipuoleisena ja valitse ”Käännä lyhyen reunan yli”, jolloin molemmat puolet flyerista ovat oikein päin. Kannattaa testata yhdellä ensin kun tulostaa monta kappaletta.

Flyeri junioreille

Harrastajasta kilpailijaksi-junnuflyer (esite junioreille jaettavaksi)

Harrastajasta kilpailijaksi -junnuflyer+seuran tiedot (esite junioreille jaettavaksi) Tähän pdf.-tiedostoon seura voi halutessaan suoraan täyttää omia tietojaan (valkoiseen laatikkoon toisella sivulla, jossa lukee teksti: ”Täytä tähän seurasi yhteystiedot. Teksti kopioituu automaattisesti myös toiselle sivulle.”)

Flyeri aikuisille

Harrastajasta kilpailijaksi-aikuisflyer (esite aikuisille jaettavaksi, seuroihin joissa on valmentaja/valmentajia)

Harrastajasta kilpailijaksi-aikuisflyer_ei valmennusta (esite aikuisille jaettavaksi, seuroihin joissa EI ole valmentajia)

Harrastajasta kilpailijaksi -aikuisflyer+seuran tiedot (esite aikuisille jaettavaksi, seuroihin joissa on valmentajia) Tähän pdf.-tiedostoon seura voi halutessaan suoraan täyttää omia tietojaan (valkoiseen laatikkoon toisella sivulla, jossa lukee teksti: ”Täytä tähän seurasi yhteystiedot. Teksti kopioituu automaattisesti myös toiselle sivulle.”)

Harrastajasta kilpailijaksi -aikuisflyer+seuran tiedot_ei valmennusta (esite aikuisille jaettavaksi, seuroihin joissa EI ole valmentajia) Tähän pdf.-tiedostoon seura voi halutessaan suoraan täyttää omia tietojaan (valkoiseen laatikkoon toisella sivulla, jossa lukee teksti: ”Täytä tähän seurasi yhteystiedot. Teksti kopioituu automaattisesti myös toiselle sivulle.”)

TÄSSÄ aloitusoppaassa on pieni osa tärkeimmistä asioista aloittavalle kilpailijalle. Se kannattaa lukea tai neuvoa harrastajaa lukemaan se!

Yhteistyössä