Apumateriaalia kisajärjestäjälle

Kilpailuihin liittyviä

Kilpailukausiin liittyviä tietoja ja ohjeita päivitetään tämän otsikon alle.

OHJE online hakemuksen jatkokäsittelyyn sen jälkeen kun SSuL on julkaissut kilpailun TSW kilpailukalenteriinBTP ja Onlinehakemuksen käyttö v1.0 (.pdf 1Mb)

Kilpailuraporttilomake Kilpailuraporttilomake-2020-2021 – toimita täytettynä kaikilta osin osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi heti kilpailun jälkeen!!

Tournament Plannerista tai nettisivulta ei saa seurojen laskutusosoitteita, joten seuroilla tulee olla laskutusosoitteista oma rekisteri kilpailulaskutuksia varten, koska osoitteet saattavat poiketa SSuL:n käyttämistä muiden laskujen lähetysosoitteista.

SSuL hankalasti ylläpidettävä lista seurojen laskutusosoitteista on poistettu käytöstä. Selvitellään muuta keinoa. Paras ratkaisu on laskuttavien seurojen omat suojatut rekisterit.

Kausiriippumattomia ohjeita

Juniorikilpailujen kategoriat ovat tutut ja turvalliset Juniorikilpailutoiminta.pdf

Juniorikilpailujen vanha järjestelyohje on voimassa (ellei säännöissä ole jostain asiasta erikseen muuta mainittu) edelleen Juniorikilpailut_Ohje.pdf   Vanhahtava, päivitetään lähiaikoina

Tästä tarvittaessa: Juniorikilpailut_Ohje

Kilpailutoiminnassa raportointiin tarvittavat lomakkeet löydät täältä.

Poolikaaviot niitä poolikisoja varten, joita ei tehdä BTP:llä: Poolikaaviot

Pelaajien peliasumainossopimukset
Voimassa olevat peliasujen mainossopimukset, päivitetty 30.8.2021 Peliasumainossopimukset 20210830

Kilpailujärjestäjän BTP:n ja http://badmintonfinland.tournamentsoftware.com -sivuston ohje – päivitetään ohjelman kehityksen myötä:
Kilpailujärjestäjän-ohje-tsw-btp (lisätty tänne 6.11.2016)

Kaikki ohjeet pyritään päivittämään parhaiden käytänteiden mukaisiksi 30.6.2021 mennessä ja kilpailuhaun osalta heti, kun haku kaudelle 2021-2022 alkaa huhtikuussa

Yhteistyössä