BTP

Badminton Tournament Planner

BTP -kisasuunnitteluohjelma

BTP:n ohjeet päivitetään kokonaisuudessaan 30.6.2021 mennessä. 1.7.2021 rankinglaskenta ja pelaajien pisteet löytyvät Tournamentsoftwaresta.

Lataa BTP -ohjelman ydin ohjelman valmistajan Tournamentsoftwaren sivuilta, otsikon Badminton alta. Lataa ”English” versio (kuvakkeena Yhdysvaltojen lippu).

Huomatkaa, että ohjelmasta ei enää ole Suomi -versiota. Suomalaiset erityispiirteemme on sisällytetty ohjelmaan ja ne aktivoituvat kansallisilla lisensseillämme.

Uudet lisenssiavaimet tulevat seuroille aina vuodenvaihteen jälkeen SSuL:n toimiston kautta, kun seuran ensimmäinen kalenterivuoden kilpailu on julkaistu ilmoittautumista varten.
Mikäli kansallista kisaa järjestävänä seurana ette ole saaneet lisenssiavaintanne, ottakaa yhteyttä liiton toimistoon sähköpostilla: toimisto@sulkapallo.fi

Jakakaa avain seuranne sisällä useammalle henkilölle! Näin se on aina saatavilla, jos vaikka jonkun tietokone on huollossa. Ohjelmalla saa tehdä ja julkaista myös seuran sisäiset kisat yms.

ALLA OLEVA EI OLE KÄYTÖSSÄ 1.7.2021 jälkeen!

Pelaajarekisteri Excel-muodossa BTP-ohjelmaan

Huom! Henkilösuojalain takia emme voi pitää julkisesti esillä tiedostoja joissa esiintyy pelaajien syntymäaikoja. Mikäli juniori- tai ikähenkilökisaa järjestävä seura tarvitsee näitä tietoja, voi niitä kysyä tarpeen perustelemalla Ilkka Hellgreniltä – etunimi.sukunimi@sulkapallo.fi. Pääsääntöisesti tällä hetkellä Goodmintonin syntymäajat ovat sillä tasolla oikein, ettei syntymäaikoja sisältävillä listoilla erikseen ole tarvetta.

Pelaajalistoja käytettäessä kannattaa muistaa rankingsääntöjen kohta 7, jossa kerrotaan, että:

1. Junioreille lasketaan pisteet yleisten luokkien kilpailuista ja ikäluokkakilpailuista (kaikki juniorikisat) sekä juniorien että yleisen luokan pistelistoille, joten erillisiä pistelistoja ei tarvita – Goodmintonin pelaajlista arvontapäivänä antaa oikeat pisteet sijoittamiseen.

2. Senioreillä pisteet lasketaan erikseen tasoluokkiin (ei sisällä ikäluokkapisteitä) ja ikäluokkiin (sisältää tasoluokkapisteet), joten seniorikisoissa on käytettävä erikseen ylläolevaa pistelistaa sijoituksia määriteltäessä.

Yhteistyössä