BTP

Badminton Tournament Planner

BTP -kisasuunnitteluohjelma

Lataa BTP -ohjelman ydin ohjelman valmistajan Tournamentsoftwaren sivuilta, otsikon Badminton alta. Lataa ”English” versio (kuvakkeena Yhdysvaltojen lippu).

Huomatkaa, että ohjelmasta ei enää ole Suomi -versiota. Suomalaiset erityispiirteemme on sisällytetty ohjelmaan ja ne aktivoituvat kansallisilla lisensseillämme.

Uudet lisenssiavaimet tulevat seuroille aina vuodenvaihteen jälkeen info(at)visual.nl osoitteesta. Mikäli kansallista kisaa järjestävänä seurana ette ole saaneet lisenssiavaintanne, ottakaa yhteyttä liiton toimistoon / Ilkka Hellgren etunimi.sukunimi(at)sulkapallo.fi

Jakakaa avain seuranne sisällä useammalle henkilölle! Näin se on aina saatavilla, jos vaikka jonkun tietokone on huollossa. Ohjelmalla saa tehdä ja julkaista myös seuran sisäiset kisat yms.

Pelaajarekisteri Excel-muodossa BTP-ohjelmaan

Huom! Henkilösuojalain takia emme voi pitää julkisesti esillä tiedostoja joissa esiintyy pelaajien syntymäaikoja. Mikäli juniori- tai ikähenkilökisaa järjestävä seura tarvitsee näitä tietoja, voi niitä kysyä tarpeen perustelemalla Ilkka Hellgreniltä – etunimi.sukunimi@sulkapallo.fi. Pääsääntöisesti tällä hetkellä Goodmintonin syntymäajat ovat sillä tasolla oikein, ettei syntymäaikoja sisältävillä listoilla erikseen ole tarvetta.

Pelaajalistoja käytettäessä kannattaa muistaa rankingsääntöjen kohta 7, jossa kerrotaan, että:

1. Junioreille lasketaan pisteet yleisten luokkien kilpailuista ja ikäluokkakilpailuista (kaikki juniorikisat) sekä juniorien että yleisen luokan pistelistoille, joten erillisiä pistelistoja ei tarvita – Goodmintonin pelaajlista arvontapäivänä antaa oikeat pisteet sijoittamiseen.

2. Senioreillä pisteet lasketaan erikseen tasoluokkiin (ei sisällä ikäluokkapisteitä) ja ikäluokkiin (sisältää tasoluokkapisteet), joten seniorikisoissa on käytettävä erikseen ylläolevaa pistelistaa sijoituksia määriteltäessä.

Yhteistyössä