BTP

Badminton Tournament Planner

BTP -kisasuunnitteluohjelma

BTP:n ohjeet päivitetään kokonaisuudessaan 31.12.2021 mennessä. 1.1.2021 alkaen rankinglaskenta ja pelaajien pisteet löytyvät Tournamentsoftwaresta.

Lataa BTP -ohjelman ydin ohjelman valmistajan Tournamentsoftwaren sivuilta, otsikon Badminton alta. Lataa ”English” versio (kuvakkeena Yhdysvaltojen lippu).

Uudet lisenssiavaimet tulevat seuroille aina vuodenvaihteen jälkeen SSuL:n toimiston kautta, kun seuran ensimmäinen kalenterivuoden kilpailu on julkaistu ilmoittautumista varten.
Mikäli kansallista kisaa järjestävänä seurana ette ole saaneet lisenssiavaintanne, ottakaa yhteyttä liiton toimistoon sähköpostilla: toimisto@sulkapallo.fi

Jakakaa avain seuranne sisällä useammalle henkilölle! Näin se on aina saatavilla, jos vaikka jonkun tietokone on huollossa. Ohjelmalla saa tehdä ja julkaista myös seuran sisäiset kisat yms.

Pelaajarekisteri Excel-muodossa BTP-ohjelmaan

Huom! Emme pidä julkisesti saatavilla tiedostoja joissa on pelaajien syntymäaikoja. Kilpailujärjestelmissä on lisenssioston perusteella pelaajan syntmäaika jo ilmoittautuessa oikea, eikä sitä tarvitse selvittää erikseen.

Listojen lataamisessa on havaittu ongelmia Chrome -selaimella. Kokemusperäisesti Firefox ja MS Edge toimivat.

Pelaajalistoja käytettäessä kannattaa muistaa rankingsääntöjen kohta 7, jossa kerrotaan, että:

1. Junioreille lasketaan pisteet yleisten luokkien kilpailuista ja ikäluokkakilpailuista (kaikki juniorikisat) sekä juniorien että yleisen luokan pistelistoille, joten erillisiä pistelistoja ei tarvita – Goodmintonin pelaajlista arvontapäivänä antaa oikeat pisteet sijoittamiseen.

2. Senioreillä pisteet lasketaan erikseen tasoluokkiin (ei sisällä ikäluokkapisteitä) ja ikäluokkiin (sisältää tasoluokkapisteet), joten seniorikisoissa on käytettävä erikseen ylläolevaa pistelistaa sijoituksia määriteltäessä.

Yhteistyössä