Goodminton

Goodminton – rakinglaskennan tietojärjestelmä 30.6.2021 saakka

Goodminton poistuu kokonaan käytöstä 30.6.2021. Siihen saakka se on rankinglaskennan järjestelmä, josta haetaan tarvittaessa pistelistat kilpailuihin.

Rankinglaskenta on COVID-19 tilanteiden takia pysäytettynä 31.12.2020 tilanteeseen toistaiseksi. 1.7.2021 rankinglaskenta tehdään Tournamentsoftwaressa keskiviikkoisin ja julkaistaan aamupäivän aikana.

 

TÄSTÄ ALKAEN VANHAA TIETOA — — — — — 

Ilmoittautumislomakkeeseen

Kilpailuilmoittautumisjärjestelmä kansallisiin kilpailuihin – Goodminton

Kauden 2010-2011 alussa on otettu käyttöön Suomen Sulkapalloliiton pelaajarekisteriin perustuva ilmoittautumisjärjestelmä helpottamaan ja yhtenäistämään kilpailuilmoittautumisia.
Samalla saadaan rankinglaskennan tarpeisiin alun perin suunnitellun pelaaja- ja seurarekisterin tiedot aktiivisen päivityksen piiriin. Pelaajat näkevät rekisterissä olevat tietonsa ja seurojen vastuuhenkilöt seuran tiedot, joten virheet ja puutteet  voidaan korjata ilmoittamalla oikeat tiedot SSuL:n toimistoon – toimisto@sulkapallo.fi

”GoodMinton”-ilmoittautumisjärjestelmä on kolmetasoinen:
1. Pelaaja ilmoittaa itsensä kilpailuun (vain itsensä, ei koskaan kaveriaan muuten kuin nelinpeliparikseen) valitsemiinsa luokkiin ja pelimuotoihin kilpailunjärjestäjän ilmoittamat rajoitukset huomioiden. On ehdottoman kiellettyä ilmoittaa ketään muuta kuin itsensä mihinkään kilpailuun!

2. Seuran edustaja vahvistaa (tai hylkää) seuran ilmoittautumiset ja voi tallentaa niin halutessaan itselleen luettelon ilmoittamistaan pelaajista.
Seuran edustaja voi myös ilmoittaa kilpailuun pelaajan/pelaajia, joka ei ole pelaajarekisterissä, mutta vain oman seuransa pelaajan/pelaajia.

3. Järjestäjän edustaja saa määräaikana (tai milloin tahansa) listattua (ja halutessaan tallennettua excel-tiedoston) ilmoittautuneet pelaajat. Excel-tiedoston sarakkeet on otsikoitu valmiiksi Badminton Tournament Plannerin kenttänimin pelaajien ”Import Entries”-toiminnolla tapahtuvaa tallennusta varten. Tiedosto tulee jakaa pelimuodoittain ja luokittain sopiviin kokonaisuuksiin ennen Importia.
Järjestelmä on ollut testikäytössä keväästä 2010 lähtien. Harmittavan harva kuitenkin on kommentoinut testinsä tuloksia mikäli sellaista  on tehnyt. Suuret kiitokset kaikille testituloksia ja parannusehdotuksia antaneille.

Järjestelmä ei varmasti ole vielä täydellinen ja siksi kaikki kehitys- ja parannusehdotukset sekä virheilmoitukset mahdollisimman täsmällisesti kuvattuna (mitä tein kun jotain tapahtui, millä tunnuksella) allekirjoittaneelle.

Tulevien kokemusten perusteella saataneen hyviä ideoita siitä miten järjestelmää voidaan kehittää niin, että siitä on mahdollisimman paljon hyötyä kaikille sen käyttäjille ja se on aidosti käyttökelpoinen tekemistä helpottava väline kilpailutoiminnassa mukana oleville.

Kyselyt, vinkit ja vikailmoitukset rohkeasti osoitteeseen toimisto(at)sulkapallo.fi

Ilmoittautuminen

Tuotannossa oleva ilmoittautumisjärjestelmä löytyy Kotimaan kilpailuilmoittautumiset -sivulta ja kilpailukalenterin ja kilpailukutsujen alussa ja lopussa olevien linkkien kautta tai täältä.

Järjestelmän GOODMINTON-käyttöohje v1.02 (päivitetty 6.98.2019 v 1.02)

Pelaaja saa ilmoittaa kilpailuun vain itsensä ja toisen pelaajan ainoastaan nelipeliparikseen!

Ilmoittavan seuran edustaja voi hyväksyä (tai olla hyväksymättä) seuransa pelaajien ilmoittautumiset ja lisätä ilmoittautumisia sellaisien pelaajien osalta, joilla ei ole vielä pelaajanumeroa (Member ID).

Järjestävän seuran edustaja saa lisäksi listattua ja tallennettu kaikki kilpailuun ilmoittautuneet pelaajat.

Järjestelmän kehitysideat, puutteet ja virheilmoitukset osoitteeseen toimisto(at)sulkapallo.fi

Yhteistyössä