Miksi liittyä seuraan?

Miksi kannattaa kuulua seuraan liity_hyvaan_seuraan_juliste

Oletko aloittamassa sulkapallosta uutta harrastusta vai onko se jo Sinulle monen vuoden takainen harrastus? Uusi tai vanha, miksi juuri Sinun kannattaisi kuulua seuraan? Seuraan liittyminen ei ole pakollista hyvän sulkapalloharrastuksen mahdollistamiseksi, mutta seuran jäsenenä saa paljon lisätietoa lajista, kuten muun muassa valmennusta, pelikavereita, vuoroja, välinetietoa ja muita hyviä etuja.

Tässä alla muutamia seurojen kertomia esimerkkejä mitä hyötyä seuran jäsenyydestä on:

Seurassa saa uusia pelikavereita ja ystäviä. Peliporukasta voi myös muodostua yhteisö, johon kuuluminen on muutakin kuin liikuntaa.

Seurassa sinun ei tarvitse soitella pelikavereille vaan paikanpäällä niitä riittää. Samalla pääset kokeilemaan kaikkia pelimuotoja kaksinpelistä sekanelinpeliin.

Lapsesi saa laadukasta sulkapallo-opetusta. Valmennusryhmissä lapsellasi on mahdollisuus kehittyä huippupelaajaksi asti.

Aikuispelaajana sinulla on mahdollisuus kehittyä ja oppia lajin tekniikka. Monesti vasta valmennuksessa ja kokeneiden kanssa voi huomata miten monipuolinen ja tehokas kuntoilulaji sulkapallo oikeasti onkaan.

Seuraan kuuluminen ei tarkoita sitä, että tarvitsee kilpailla. Seuran jäsenistä saattaa suurin osa olla harrastajajäseniä eli kilpapelaajat ovat vähemmistönä.

Seuran jäsenenä pääset pelaamaan huomattavasti edullisemmin kuin varaamalla yksittäisiä pelivuoroja eri halleista. Harrastaja hyötyy ylipäätään seuran vuoroista jo siksi, että ne ovat hyvinä aikoina.

Yhteistyössä