Liiton seurapalvelut

Tiedätkö miten voit hyödyntää liiton palveluita oman seurasi toiminnan kehittämisessä. Tässä se tulee: Sulkapalloliiton seurapalvelut! Tutustu eri vaihtoehtoihin ja ole yhteydessä meihin. Olemme täällä teitä varten.

Valmennusklinikalla lisäbuustia seuravalmennukseen

Vellun valmennusklinikka (#VeVa) tuo seuravalmentajille energisen irtioton seuravalmennuksen arjesta ja uusia näkemyksiä sekä malleja seuravalmentajille. Valmennusklinikan teemat ovat sovittavissa seurojen tarpeiden mukaan, mutta voit toki myös antaa vapaat kädet kouluttajalle.

Kesto:Sopimuksen mukaan. Klinikan kesto voi vaihdella kahdesta tunnista yhteen päivään.
Hinta:Palvelu on seuralle maksuton, pois lukien mahdolliset kenttä- ja ateriakulut.
Haku:Vapaamuotoinen haku ympäri vuoden.
Yhteys: vellu.melleri@sulkapallo.fi

Minisulkis

Tutorointi: Tutoroinnin tavoite on kehittää seuran minisulkisosaamista ja kasvattaa lasten määrää minisulkisryhmissä. Minisulkistutorointi sisältää alkutapaamisen, tapahtuma-avun, harjoitusten tutoroinnin ja lopputapaamisen. Lisäksi säännöllinen yhteydenpito ja sparraaminen kuuluu pakettiin.

Kesto: n. 6 kk
Hinta: 250€
Haku: erikseen haettava.
Yhteys: tommi.saksa@sulkapallo.fi

Tapahtumat: Tapahtuman tarkoitus on avittaa seuran alkavaa minisulkistoimintaa.
Liiton nuorisopäällikkö auttaa tapahtuman järjestämisessä sekä sparraa tapahtuman järjestämiseen liittyvissä asioissa. Palvelu on seuralle maksuton pois lukien mahdolliset kenttäkulut.

Kesto: 1-2 tuntia
Hinta: maksuton, pois lukien kenttäkulut
Haku: Vapaamuotoinen haku ympäri vuoden
Yhteys: tommi.saksa@sulkapallo.fi

Valmentajakoulutus

Liitto järjestää 1 & 2-tason valmentajakoulutuksia kysynnän mukaan. Koulutukset ovat maailmanliiton linjan mukaisia. Mikäli haluat koulutuksen alueelle, niin kerää mukaan vähintään kahdeksan osallistujaa.

Kesto: 1-taso 50h, 2-taso 100h
Hinta: 1-taso 370€, 2-taso 400€
Haku: Erikseen ilmoittautuminen
Yhteys: tommi.saksa@sulkapallo.fi

Seuran kehittäminen ja yhteistyömahdollisuudet

Mikan kanssa käydään läpi seuran tilannetta ja kehitystoiveita. Paikalla voi olla seuran pj tai koko johtokunta. Mihin voitte saada apua Sulkapalloliitosta, liikunnan aluejärjestöltä, naapuriseuroilta tai vaikkapa kunnalta. Mitkä ovat lajimme menestystekijät ja miten niitä voi hyödyntää teidän seuran kehittämisessä. Kehityshanke voi olla pieni tai suuri, jopa hanke Tähtiseuraksi. Olisiko teidän seuran kehittämishanke Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuen arvoinen? Sparrausapua saatte siihenkin.

Kesto: Sopimuksen mukaan.
Hinta: Palvelu on seuralle maksuton.
Haku: Vapaamuotoinen haku ympäri vuoden.
Yhteys: mika.heinonen@sulkapallo.fi

Lisätietoa tähtiseuratoiminnasta

Lisätietoa OKM:n seuratuen hakemisesta

Viestintäsparri – piristysruiske seuran viestintään

Annikan viestintäsparri tarjoaa apua ja vinkkejä seuran viestintään. Haluaisitko jonkun simppelin mainoksen tai esitteen, mutta ei ole aikaa, eikä ehkä tekijääkään. Vinkkejä ohjelmien käyttöön ja ihmeellisen somen mahdollisuuksiin. Viestitkö seurasi tapahtumista liiton kanavissa ja tiedätkö mitä mahdollisuuksia ne antavat? Laitetaan yhdessä seurasi viestintä nextille levelille.

Kesto: 1-3h sopimuksen mukaan.
Hinta: Palvelu on seuralle maksuton.
Haku: Vapaamuotoinen haku. Huomioithan, että mikäli tarvitset viestinnän apua, johonkin tiettyyn tapahtumaan on hyvä sopia tapaaminen hyvissä ajoin.
Yhteys: annika.grahn@sulkapallo.fi

Yhteistyössä