SSuL Suomisport

SUOMISPORT – SEURATUKI HAKU STARTTAA 12.11

SUOMISPORT on koko urheiluyhteisön yhteinen, nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu.

Palvelun kautta voit hankkia ja maksaa kilpailulisenssejäja vakuutuksia.Se on myös kehittymässä kokonaisvaltaiseksi seurapalveluksi sisältäen jo nyt seurojen käyttöön mm jäsenrekisterin ja tapahtumahallinnan, joihin on mahdollista kytkeä verkkomaksuominaisuus ja Maksuturvan kaikki maksutavat.

Suomisport-palvelua käyttää tällä hetkellä Sulkapalloliiton lisäksi 69 lajiliittoa, 130 urheilulajia, tuhansia urheiluseuroja sekä 270 000 kirjautunutta liikkujaa. Suomisport palvelun liikkujayhteisö kasvaa vauhdilla ja palvelua kehitetään päivittäin.

Ajankohtaista sulkapalloilijoille ja sulkisseuroille juuri nyt

  • Seurapalvelut ovat kehittyneet ja ne ovat käytettävissä. Parhaat vinkit mahdollisuuksista saat esimerkiksi judoliiton sivuilta: https://www.judoliitto.fi/seuroille/suomisport-jasenrekisterijarjestelma/kunnes oma sivumme avautuu.
  • Myös GDPR on sisäänrakennettuna järjestelmässä seurakäyttäjille. Seurakäyttäjän kanssa tehdään GDPR:n vaatima käyttösopimus.
  • Seuratuen haku starttaa 12.11 ja se tapahtuu SUOMISPORTISSA. Mikäli kaipaat sen järjestelmän käyttämiseen apua, ota yhteyttä nuorisopäällikkö Tommi Saksaan, tommi.saksa@sulkapallo.fi
  • SUOMISPORT on myös Tähtiseura-alusta, josta saat myös ilman Tähtiseura-tavoitetta paljon hyödyllistä tietoa ja apua seuratoiminnan kehittämiseen.
  • SUOMISPORTin mobiilisovellus on ladattavissa ja se on todella helppo esimerkiksi lisenssin ostamiseen.

Lue lisää SUOMISPORTISTA https://info.suomisport.fi

Linkki Seuratuen hakuun https://tukihaku.suomisport.fi

 

 

 

 

Yhteistyössä