Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.

Kategoria: Tulokset

Oldorff lunasti EM-kisoissa puolivälieräpaikan!

Julkaistu:

Joakim Oldorff eteni tänään Sulkapallon EM-kilpailuissa puolivälieriin kukistettuaan sijoitetun pelaajan Belgian Julian Carraggin suoraan kahdessa erässä 21-9, 21-10. Kyseessä on Oldorffin ensimmäiset henkilökohtaiset arvokisat aikuisiällä.

-Tiesin etukäteen, että Julien on kova pelaaja. Olin koko pelin ajan läsnä, sekä etukenttä toimi hyvin. Huomisen vastustaja ei ole vielä selvillä, mutta voittoa lähden hakemaan, Oldorff kommentoi Saarbrückenista

Oldorffin uolivälierä vastustaja selviää pelistä Fabian Roth GER - Alex Lanier FRA

Joakimin ottelut ja tulokset

Jos et nähnyt Joakimin peliä, katso tallenne tästä!

Kalle Koljonen karsiutui tänään jatkosta vahvojen pelien päätteeksi. Koljonen kohtasi kilpailun ehdottoman ennakkosuosikin Tanskan Viktor Axelsenin (WR1). Ottelusta voitto odotetusti Axelsenille lukemin 21-14, 21-9.

- Kalle pelasi ne ottelut varmasti, missä oli ennakkosuosikki voittamaan. Tänään oli Viktoria vastaan hopeea ainoastaan tarjolla, vaikka Kalle yritti varioida peliään. Ensimmäinen erä varsinkin oli Kallelta hyvää peliä, päävalmentaja Ville Lång kertoi.